Министерството на външните работи /МВнР/ се подигра с българската традиция

...
Министерството на външните работи /МВнР/ се подигра с българската традиция
Коментари Харесай

МВнР се подигра с българската традиция с джендър-мартиница

Министерството на външните работи /МВнР/ се подигра с българската традиция на 1 март, поздравявайки българите по целия свят с джендър-мартеница . Те написаха на страницата си във Фейсбук:

„ Честита Баба Марта! Нека тази остаряла българска традиция донесе здраве, любов и благополучие във всяко българско семейство у нас и отвън рамките на страната! “

 Мартеница
Мартеница. Снимка: Министерство на външните работи

Смущаващото в тази ситуация не е поздравът, а подбора на мартеницата , която е с цветовете на дъгата. Отново се вижда ясно толерирането на хората с друга полова ориентировка, което не е типично за България. Нашите предци са дали кръвта си, с цел да запазят обичайното българско семейство сред мъжа и дамата, а външното ни министерство опорочава целия празник.

Под поста на Министерство на външните работи българските жители показаха възмущението си , ето част от него:

„ Това шареното въобще го няма в тази остаряла българска традиция.

Как не ви е позор да се подигравате с българската традиция?! Това знаме няма място на мартеницата! България е страна свободна от ЛГБТИЮЬ+!

Непростимо е да се гаврят с вековната ни традиция мартеницата е бял и червен конец.

Евроге*ски неща, мазници, подлизурковци…

С тази евро дъга ли поздравявате фамилиите? Благодарим. “

Умишлени ли са сходни дейности от страна на българските институции, натрапвайки джендър идеологиите?

Стремежът да бъдем толерантни с хората с хомосексуална ориентировка от ден на ден се трансформира в затулен опит за покваряване на младото потомство . Дори в някои от учебниците на децата има подмятания за еднополови съюзи и бракове. Съвременните ръководещи, най-много в лицето на Движение за права и свободи и ГЕРБ, се пробват да постановат всевъзможни евро и американски полезности , които са пагубни за родината ни.

Тук пораждат някои въпроси :

– Защо е нужно това натрапване на западната идеология, лишена от благовъзпитание?
– Защо отвред подрастващите, чиято ценностна система занапред се построява, би трябвало да се възпитават да одобряват за обикновено дженджърството във всичките му форми?
– Няма родител, който да не желае един ден детето му да сътвори крепко семейство, потомство и дом, основаващи се на устойчиви полезности?

Изкуствено основаното напрежение сред хетеро и хомосексуални е инструмент, с който редица политици си служат, с цел да разделят хората и да ги ръководят по-лесно. Колкото и нашите ръководещи да се подиграват и пробват да трансформират мисленето на българите , сигурно няма да съумеят в нашата страна.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР