Министерството на външите работи на Великобритания отправи предупреждение към феновете

...
Министерството на външите работи на Великобритания отправи предупреждение към феновете
Коментари Харесай

Великобритания към феновете на Евро 2024: Внимавайте с бирата, пийте отговорно

Министерството на външите работи на Англия насочи предизвестие към почитателите на Англия и Шотландия, които ще пътуват на Евро 2024 - внимавайте, тъй като немската бира е по-силно алкохолна, употребявайте отговорно. И още - зачитайте локалните закони.

За това пишат английските медии, цитирайки известие на ведомството. То съставлява рекомендации за тези, които са закупили билети или просто имат намерение да посетят Германия за шампионата (14 юни - 14 юли).

Там се акцентира, че пияните няма да бъдат допускани до стадионите, даже да имат постоянни билети.

" Бирата може да бъде по-силна, в сравнение с в Обединеното кралство, тъй че пийте отговорно, знайте границите си и уважавайте локалните закони. Може да не ви пуснат на стадиона, в случай че пиете прекалено много “, се споделя в рекомендациите.

Средният % на алкохол в лагер и ейл във Англия е към 4,4%, съгласно Drinkaware. Но бирите в Германия постоянно са от 4,7% до 5,4%.
Докладът прибавя, че се чака към 500 000 британци да пътуват за Евро 2024. Много от тях са без билети - надяват се да се снабдят с такива на място или просто желаят да са част от събитието.

Шотландия ще излезе в мача на откриването против Германия в Мюнхен.

Англия ще стартира следващия си опит за първа купа след 1966 година два дни по-късно, когато ще срещне Сърбия в Гелзенкирхен.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР