Министерството на туризма ще актуализира информационната система за деветте туристически

...
Министерството на туризма ще актуализира информационната система за деветте туристически
Коментари Харесай

Министерството на туризма ше актуализира туристическите райони

Министерството на туризма ще актуализира осведомителната система за деветте туристически региона на България за повишение на качеството на услугата. Ще бъдат добавени нови функционалности за по-лесно рекламиране на услугите, които се оферират в съответния район. Географски регионите остават същите. Това излиза наяве от документите на публичната поръчка, оповестена от ведомството в портала за публични поръчки.

Отпуснатите средства за задачата са 162 072 лева с Данък добавена стойност, разпределени в три обособени позиции – „ Осигуряване на софтуерна обезпеченост “, „ Осигуряване на хардуерна обезпеченост “, както и „ Актуализиране на виртуалната туристическа платформа “.

Основната цел е „ повишение на качеството на услугата в туризма посредством потребление на осведомителни и информационни технологии (ИКТ) и уеб-базиран маркетинг “, се споделя в публичната поръчка. Крайният период за подаване на офертите е 4 септември, а периодите за изпълнени по обособените обособени позиции са надлежно 20 и 50 календарни дни след подписване на контракта по първите две позиции. По последната, срокът е 90 дни, само че не по късно от 30 ноември 2023 г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР