Министерството на туризма с уточнения за инициативата да се поставят

...
Министерството на туризма с уточнения за инициативата да се поставят
Коментари Харесай

Министерството на туризма с пояснение за стикерите 100% ваксинирани

Министерството на туризма с разяснения за самодейността да се слагат стикери „ 100% ваксинирани” върху туристически обекти като хотели и заведения за хранене. Въпросните стикери се издават от здравното ведомство.

От Министерството на туризма напомнят, че имунизирането е изцяло непринуден развой и в никакъв случай пред работодателите в бизнеса не е било поставяно условие или изискването наложително да имунизират своя личен състав, както и да оказват напън от всевъзможен темперамент в тази посока.

В същото време, Министерството на туризма предизвиква напъните на всички представители на туристическия бизнес, които подхождат с грижа за здравето на своя личен състав и на своите клиенти, които употребяват туристическа услуга, с цел да подсигурят безвредна почивка и да утвърдят името на България като сигурна дестинация. От Министерството на туризма напомнят, че при избора си на дестинация туристите вземат под внимание два индикатора – равнище на заболеваемостта и равнище на имунизирани в страната.

Министерството на туризма продължава да поддържа напъните на здравното ведомство, ясно и поредно, следвайки политиката на България и кабинета, както и утвърждавайки международните практики в устрема да бъде комплициран завършек на пандемията с COVID-19.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР