Министерството на туризма отличи представителите на бизнеса, общини и медии

...
Министерството на туризма отличи представителите на бизнеса, общини и медии
Коментари Харесай

Министерството на туризма отличи бизнеса, общините и медиите в годишните награди в туризма-2020

Министерството на туризма отличи представителите на бизнеса, общини и медии в годишните награди в туризма - 2020. Това е петото издание на състезанието, който за това време се утвърди като самопризнание за прилаганите положителни практики и усилена работа за туризма през последните 12 месеца, оповестиха от министерството.

Именно в тази толкоз предизвикателна и изпълнена с инциденти година е значимо да бъдат показани положителните образци в бранша и да бъде оценен достиженията в сектора, който макар всички компликации продължава да работи, е коментирала вицепремиерът и министър на туризма. Тя е благодарила на заетите в бранша, като е подчертала, че с труда и старанието, които са положили през 2020 година, представителите на бизнеса са потвърдили, че това не е просто стопански бранш, метод на прехранване, само че и идея. Те вложиха поредни старания за използване на всички ограничения и работа в условия на международна пандемия, за опазване на живота и здравето на туристите, за даване на висококачествена услуга и за превъзмогване на последствията от Ковид-19, е показала министърът и е подчертала, че тъкмо по тази причина през днешния ден има опция да бъдат отличени най-хубавите образци в петите годишни награди в туризма.

Интерес към наградите е имало, даже в спешната 2020 година, като близо 50 претендента са подали поръчка за присъединяване за 10-те категории. Близо 33 хиляди гласа са били подадени по време на онлайн вота, който е определил носителите в конкуренцията. Най-голям интерес се регистрира към огромната премия, която е определена от над 11 хиляди консуматори.

Със специфичната премия в категория "Изборът на българите " е отличен "Исторически парк ", с. Неофит Рилски, Варна.

Победителите в Годишните награди в туризма - 2020 ще получат статуетка, изобразяваща признака на хубостта на България и запазена марка на състезанието - българската роза, направена от Димитър Германов особено за церемонията. Предвид въведените ограничавания за образуване на събития, за понижаване на скупчването на доста хора в затворени пространства гала по връчване на наградите не се планува. Победителите ще бъдат поканени самостоятелно, с цел да получат оценките си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР