Министерството на туризма изплати помощта за първия отчетен период на

...
Министерството на туризма изплати помощта за първия отчетен период на
Коментари Харесай

Министерството на туризма изплати над 7 млн. по програмата за хуманитарно подпомагане на украинците

Министерството на туризма изплати помощта за първия регистриран интервал на претендентите по " Програма за филантропично подкрепяне на разселени лица от Украйна с предоставена краткотрайна протекция в Република България ", оповестяват от пресцентъра на ведомството.
Прочетете още
Средствата на стойност 7 366 067 лв. са изплатени на 337 претенденти, дали филантропична помощ, изразяваща се в 574 330 нощувки, в това число в някои места на настаняване и даване на изхранвания (закуска, обяд и вечеря) на бежанци за месец юни.

Изпълнението на програмата е управлявано посредством потребление на информация от Националния туристически указател, основания за задачите на програмата Регистър за местата за заслон, Единната система за туристическа информация и Системата за ръководство на национални вложения и посредством контролни инспекции по длъжностен път с данни от системите на дирекция " Миграция " и Главна дирекция " Гранична полиция " при Министерство на вътрешните работи, Държавната организация за бежанците и Националната организация за приходите.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР