Министерството на труда и социалната политика организира кариерни форуми в

...
Министерството на труда и социалната политика организира кариерни форуми в
Коментари Харесай

Връщат българите от чужбина! Ето с какъв трик

Министерството на труда и обществената политика провежда кариерни конгреси в страни, в които има огромни български общности. Целта на самодейността е български жители, които учат, живеят и работят в чужбина, да бъдат осведомени с опциите за пускане или продължение на своята професионална реализация в родината.

През 2019 година е планувано образуване на кариерни конгреси в Австрия, Германия, Англия и Холандия. Първият ще се организира на 23 януари във Виена, Австрия, и е на тематика: „ Австрийските компании в България като шеф “. В срещата ще вземат участие водещи австрийски вложители в България като A1 Bulgaria, Palfinger, S&Т Bulgarien, EVN, Raiffeisenbank, Mondi Group, Dr. Pendl & Dr. Piswanger Bulgaria, Cargo-partner. Техни представители ще опишат за своята активност и ще предложат забавни благоприятни условия за работа.

Работните места, които ще бъдат показани, ще дадат опция на млади експерти с професионална подготовка, приключили приблизително или висше обучение, да открият мечтаната от тях опция за работа и развиване. Участващите компании ще разгласят свободни позиции за финансисти, счетоводители, експерти в региона на човешките запаси и маркетинга, както и експерти с ползи в областта на логистиката, компютърните системи и технологиите, производството на хартия и целулоза.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР