Министерството на транспорта обяви конкурс за независим член на Съвета

...
Министерството на транспорта обяви конкурс за независим член на Съвета
Коментари Харесай

Обявиха конкурс за независим член на Съвета на директорите н...

Министерството на превоза разгласи конкурс за самостоятелен член на Съвета на шефовете на „ Летище Пловдив “ ЕАД. При извършената процедура за избор на тази служба в края на предходната година, не бе определен нито един от тримата претенденти - Красимир Иванов – с частен туристическа бизнес в София, Цветанка Сотирова - някогашен основен счетоводител на летището и Слави Кашеров – някогашен член на борда на шефовете на „ Овергаз “ и на други свързани компании със Сашо Дончев.

Припомняме, че в конкуренцията за изпълнителен шеф на аеропорта се класира Лъчезар Миленчев, а втори в борда на шефовете е Пламен Спасов. Бившият началник на летището Спас Шуманов сега краткотрайно е самостоятелен член, до провеждането на състезанието. Очаква се той да е един измежду претендентите.

Право за присъединяване в състезанието имат приключилите право, финанси, стопанска система, счетоводство и надзор, маркетинг, бизнес администрация, педагогика, лингвистика, национална сигурност, или да имат техническа компетентност, както и да са с минимум пет години опит на управителна служба. Конкурсът ще се организира в две елементи: писмена и джука. До устната част ще се позволяват претенденти, които са получили минимум 20 точки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР