Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията обяви конкурси за

...
Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията обяви конкурси за
Коментари Харесай

Чудо ли е станало? Транспортното министерство обяви конкурси за шеф на РВД и още десетки директори |

Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията разгласи състезания за редица апетитни мениджърски длъжности в държавните компании в ресора.

На интернет страницата на ведомството на Росен Желязков са оповестени свободни работни позиции, които са коя от коя по-съблазнителни и естествено добре платени.

Търси се шеф на „ Пристанище Видин “ ЕООД , членове на Съвета на шефовете на „ Холдинг Български държавни железници “ ЕАД , членове на Съвета на шефовете на „ Български пощи “ ЕАД , избор на двама представители на страната и един самостоятелен член на Съвета на шефовете в „ ССВ “ ЕАД , член на Управителния съвет на Държавно дружество „ Пристанищна инфраструктура “,  генерален шеф на Държавно дружество „ Пристанищна инфраструктура “, член на Управителния съвет на Държавно дружество „ Ръководство на въздушното придвижване “ , избор на двама представители на страната и един самостоятелен член на СД на „ Пристанищен комплекс Русе “ ЕАД,  генерален шеф на Държавно дружество „ Ръководство на въздушното придвижване “, двама представители на страната и един самостоятелен член на СД на „ Пристанище Бургас “ ЕАД,  член на Управителния съвет на Национална компания „ Железопътна инфраструктура “ ,  двама представители на страната и един самостоятелен член на СД на „ Летище Пловдив “ ЕАД, генерален шеф на Национална компания " Железопътна инфраструктура ", трима представители на страната и двама самостоятелни членове на СД на „ Информационно обслужване “АД,  членове на Съвета на шефовете на „ Пристанище Варна “ ЕАД , двама представители на страната и един самостоятелен член на Съвета на шефовете на „ Български морски квалификационен център “ ЕАД , гр. Варна, членове на Съвета на шефовете на „ Летище София “ ЕАД,  управител на „ Транспортен диагностично-консултативен център “ ЕООД , гр. Бургас, членове на Съвета на шефовете на " Транспортно строителство и възобновяване " ЕАД , управител на „ Многопрофилна болница за интензивно лекуване Варна “ ЕООД , управител на „ Летище Горна Оряховица “ ЕООД .

Образователните условия за другите мениджърски позиции, оповестени в състезанията са разнообразни. За някои от държавните предприятия те са съобразени със спецификата на активността, само че други наподобяват много странни. Така да вземем за пример шеф на „ Пристанище Видин “ ЕООД може да е и човек, приключил лингвистика или педагогика.

Всички условия за свободните управителен позиции в ресора на транспортното министерство могат да се видят
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР