Министерството на промишлеността и информацията на Китай издаде в четвъртък

...
Министерството на промишлеността и информацията на Китай издаде в четвъртък
Коментари Харесай

Китай издаде първите търговски лицензи за използване на 5G мрежата

Министерството на индустрията и информацията на Китай издаде в четвъртък първите лицензи за комерсиално потребление на 5G мрежата на четири компании, оповестиха от министерството, представено от РИА Новости.

Първите притежатели на държавни лицензи бяха „ China Telecom “, „ China Unicom “ и „ China Mobile “, главните мобилни оператори в страната, както и китайската „ Media Corporation “, която включва „ China Radio International “, Китайската централна телевизия и „ People’s Radio Central “.

“На 6 юни Министерството на индустрията и осведомителните технологии на Китай издаде търговски лицензи на четири компании за даване на телекомуникационни услуги на мобилна мрежа от пето потомство ”, се споделя в изказването.

През декември предходната година Министерството на информацията и индустрията на Китай издаде лицензи на „ China Telecom “, „ China Unicom “ и „ China Mobile “ да употребяват тестови честоти за 5G мрежата.

5G ще разреши на потребителите да обменят информация в действително време със скорост над 10 Gbit в секунда, което е 30 пъти по-бързо, в сравнение с в 4G мрежите./БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР