Министерството на правосъдието в САЩ е започнало ново разследване срещу

...
Министерството на правосъдието в САЩ е започнало ново разследване срещу
Коментари Харесай

Издание: ФБР нищи Хилари Клинтън за дейността на семейната фондация

Министерството на правораздаването в Съединени американски щати е почнало ново следствие против фондацията на семейство Клинтън за да се обясни дали тя е получавала пари от спонсори в подмяна на политически услуги или е правила други противозаконни действия в интервала, когато Хилари Клинтън Хилари Клинтън (по татко Родъм)– американска юристка и... към профила бе държавен секретар на Съединени американски щати, оповестява електронното издание "Хил ", цитирайки източници от правораздавателните органи и неназован очевидец.

Агенти на Федералното бюро за следствие (ФБР) са почнали следствието от Литъл Рок - столицата на щата Арканзас - мястото, откъдето потегли политическата кариера на Бил и Хилари Клинтън и бе учредена тяхната фондация. Очаква се следствието да продължи през околните седмици.

Според представители на администрацията ФБР се пробва да обясни дали съпрузите Клинтън са обещавали и предоставяли политически отстъпки в подмяна на благотворителна активност и дали донорите на фондацията са обещавали да наливат пари в нея в подмяна на реализиране на избрани държавни цели. Разследването би трябвало също по този начин да обясни дали необлагаеми с налози активи на фондацията не са били привеждани на персонални сметки и дали те не са били употребявани за персонални цели.

"Хил " цитира неназован очевидец, разпитан от ФБР в границите на следствието, съгласно който на този стадий то се фокусирало върху това дали донорите на благотворителните начинания на семейство Клинтън са се радвали на благосклонно отношение от администрацията на президента Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в... към профила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР