Министерството на правосъдието на САЩ е започнало разследване на изтичането

...
Министерството на правосъдието на САЩ е започнало разследване на изтичането
Коментари Харесай

Министерството на правосъдието на САЩ започна разследване на изтеклите документи

Министерството на правораздаването на Съединени американски щати е почнало следствие на приключването на американски документи, доста от които са свързани с Украйна, и които са се популяризирали в интернет, съобщи Агенция Франс Прес.

" Поддържаме връзка с Министерството на защитата по отношение на този въпрос и започнахме следствие ", съобщи представител на Министерството на правораздаването пред Агенция Франс Прес.

През последните дни в Туитър, Телеграм, Дискорд и други обществени медии и уеб сайтове за чат непрекъснато се разгласиха десетки изтекли документи и слайдове, а нови документи не престават да се появяват.

В петък Пентагонът съобщи, че " интензивно преглежда въпроса " и че публично е предал очевидното нарушаване на Министерството на правораздаването.

Представители на Съединени американски щати обявиха пред " Вашингтон пост ", че някои документи наподобяват манипулирани, само че доста от тях са в сходство с отчетите на Централно разузнавателно управление на САЩ за Световния обзор на разузнаването, които се споделят на високи равнища в Белия дом, Пентагона и Държавния департамент.

Анализатори в региона на защитата настояват, че всяко нарушаване на вътрешните класифицирани документи на Съединени американски щати би било както нездравословно, по този начин и евентуално смущаващо.

Освен това приключването на информация би се оказало скъпо за Москва, защото демонстрира какъв брой надълбоко американското разузнаване е проникнало в елементи от съветския боен уред, настояват американските медии.

Други документи включват явна информация за вътрешни диспути в държавните управления на съдружниците на Съединени американски щати. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР