Министерството на отбраната потвърждава, че Северна Корея е отговорила на информация за Травис Кинг

...
Северна Корея е отговорила на информация относно редник Травис Кинг,
Коментари Харесай

Северна Корея е отговорила на информация относно редник Травис Кинг, който е преминал в КНДР през юли, според Пентагона, маркирайки това, което изглежда е САЩ. първото публично признание за реакцията на Пхенян на ситуацията на Кинг.

САЩ комуникираха чрез установени канали, след като Кинг премина от Южна Корея в Северна Корея, но чакаха отговор от Севера в продължение на седмици.

„Имаше първоначално предаване на информацията и това по същество беше потвърждение от правителството на КНДР, че да, ние получихме вашето искане за информация“, прессекретарят на Пентагона Бриг. Ген. Патрик Райдър каза пред репортери във вторник.

Командването на Обединените нации да направи исканията за Кинг.

„Мога да потвърдя, че КНДР е отговорила на командването на ООН, но нямам съществен напредък, който да прочета“, каза Райдър. Той не каза кога Северна Корея е изпратила отговора.

Кинг премина в Северна Корея през юли, след като напусна групова обиколка на демилитаризираната зона. Той трябваше да се върне в САЩ за отделяне от армията, след като излежа присъда в южнокорейски арест за нападение над двама южнокорейци и ритане на патрулна кола.

Той беше ескортиран до търговското летище извън Сеул, но се сбогува с ескорта си на митницата. След като премина през митницата, Кинг пропусна полета и вместо това намери път към обиколка.

Контраразузнаването на армията провежда съвместно разследване с американските сили на Корея относно действията на Кинг, каза Пентагонът през юли.

.component--type-recirculation .item:nth-child(5) { display: none; } #inline-recirc-item--id-b58b52e7-4472-406e-823d-e00a0ef6e418, #right-rail-recirc-item--id-b58b52e7-4472-406e-823d-e00a0ef6e418 { displ
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР