Министерството на отбраната на Северна Корея призова Южна Корея и

...
Министерството на отбраната на Северна Корея призова Южна Корея и
Коментари Харесай

КНДР отново заплаши САЩ и Юга да спрат учения

Министерството на защитата на Северна Корея прикани Южна Корея и Съединените щати да спрат военните учения , оповестява " Ройтерс ".

Според Пхенян, те са подготовка на война и бе отправено предизвестие за последици .

Южнокорейските и американските военни започнаха годишните си пролетни учения в понеделник с двойно по-голям брой войски , които се причислиха спрямо предходната година, в устрема си да подобрят отговора си на разрастващите се нуклеарни и ракетни закани на Северна Корея.
 Съединени американски щати и Китай разискват военното съдействие сред Русия-Северна Корея
Съединени американски щати и Китай разискват военното съдействие сред Русия-Северна Корея

Заради все по-дестабилизиращото и ескалиращо държание на КНДР

Неназован представител на министерството на защитата на Пхенян съобщи, че то изрично осъжда " неистовите, безразсъдни " военни учения, призовавайки ги да спрат, сподели KCNA.

Припомняме, че това е следващ сходен апел от страна на Пхенян.

В края на февруари, Южна Корея и Съединените щати организираха взаимни въздушни учения с усъвършенствани изтребители F-35A. 

Маневрите пристигнаха на фона на взаимните старания против заканите от Северна Корея.

Учението се организира над Южна Корея и то включваше най-новото потомство стелт изтребители от двете страни, както и южнокорейските KF-16, F-15K и други самолети, с акцент върху подобряването на взаимните оперативни качества.
 Шпионският спътник на Северна Корея е
Шпионският спътник на Северна Корея е " жив " и маневрира в космоса

КНДР сполучливо управлява устройството

По време на учението F-35A образуваха взаимен екип за образование на отбранителни противовъздушни маневри, като прехващане на симулирани противников самолети и крилати ракети.

Съвместното обучение се организира вследствие на през тази година. То бе очебийно от изстрелването на голям брой крилати ракети на 14 февруари - това бе петият сходен ракетен тест за тази година.

Първият шпионски спътник на Това съобщи в края на февруари основан в Нидерландия галактически специалист.

Констатацията пристигна, откакто бе засечена смяна в орбитата на спътника, което допуска, че Пхенян сполучливо го управлява.

След два несполучливи опита КНДР сполучливо ноември предходната година. Севернокорейските държавни медии настояват, че са снимали чувствителни военни и политически обекти в Южна Корея, Съединените щати и на други места, само че до момента не са разгласили никакви изображения. Независимите радиотракери не са засекли сигнали от спътника.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР