Министерството на отбраната на Русия публикува видео, в което военнослужещи

...
Министерството на отбраната на Русия публикува видео, в което военнослужещи
Коментари Харесай

Русия и Украйна размениха близо 500 военнопленници

Министерството на защитата на Русия разгласява видео, в което военнослужещи благодарят за размяната и се приготвят за рехабилитация, заяви The Moscow Times. „ Военно-транспортният аероплан на съветските въздушно-космически сили ще достави военнослужещи за лекуване и рехабилитация в лечебни заведения на съветското министерство на защитата “, се споделя в изказване на ведомството.

„ Войници, сержанти, офицери. Войници от въоръжените сили, националната армия, флота, граничари. Някои от бранителите на Мариупол и Азовстал “ – по този начин украинският президент Володимир Зеленски разказа завърналите се в своя Telegram канал.

Размяната стана допустима след " комплициран преговорен развой " с посредничеството на ОАЕ, отбелязва съветското министерство на защитата. От своя страна Министерството на външните работи на ОАЕ съобщи в уеб страницата си, че триумфът е реализиран с помощта на „ околните другарски връзки както с Руската федерация, по този начин и с Украйна “. В изказването се споделя още,че ОАЕ са подготвени да продължат да вземат участие в разрешаването на спора.

Това е 49-ият и максимален продан на пленени военнослужещи, заяви украинският...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР