Министерството на отбраната на Русия, Пентагона или Уестминстър са наясно,

...
Министерството на отбраната на Русия, Пентагона или Уестминстър са наясно,
Коментари Харесай

Каква е целта на разполагането от Русия в орбита на бойни матрьошки - спящи спътници - инспектори

Министерството на защитата на Русия, Пентагона или Уестминстър са наясно, че без съвременна сателитна група е невероятно провеждането освен на бойна интервенция, само че даже и нейното обмисляне. Всяка развита софтуерно страна, в това число Русия, работи от доста години, с цел да може да лиши врага от спътници в орбита, написа Hi-Tech.Mail.Ru.

Идеята за потребление на галактически кораби за " изследване " на обекти в орбита е препоръчана на руските военни още от учен Челомей. Според неговата концепция дребен сателит, оборудван с измервателни уреди и несъмнено количество експлозиви, трябваше да се приближава до галактическия транспортен съд на евентуалния зложелател, да го инспектира, да вземе всички данни за работата му и, в случай че е належащо, безшумно да го деактивира.

През десетилетията, минали от началото на Първата студена война, тази задача не се е трансформирала коренно: съветските спътници - инспектори към момента изследват евентуални цели в орбита и откриват техните характерности и благоприятни условия и към момента могат да унищожават вражеските апарати, в случай че възникне такава нужда.

През 2017 година фенове астрономи откриха, че съветският сателит Космос-2519 се е разчленил на няколко разнообразни галактически апарата. За този елементарен „ способ на възпроизвеждане “, тъкмо в орбита, той беше наименуван „ спътник - матрьошка “.

Устройството с няколко спътника вътре е създадено от съветската Неправителствени организации „ Лавочкин “ като част от плана „ Нивелир “. Официални данни за тази стратегия, както и за множеството галактически военни планове, на практика няма. Но е известно, че с изключение на да снима от орбита с висока резолюция, апаратът може да " прави ремонтни работи в орбита " и лети на височина от 600 до 650 километра.

В същото време американски астрономи и галактически специалисти означават, че Русия може да има минимум пет до седем дузини " спящи " спътници, чиито благоприятни условия са или незнайни, или известни доста незадълбочено.

Цялото съзвездие от галактически спътници Starlink не може да бъде унищожено от подобен „ орбитален флот “, само че такива устройства са способни да повредят или да извадят от строя спътниците за оптично разузнаване, които са „ очите и ушите “ на американската войска и разузнаване.

Съзвездието от съветски спътници от този вид постоянно се актуализира: през юли в орбита се появи нов „ откривател “ на галактическите апарати с военно предопределение. Всички спътници - инспектори се управляват от една конструкция - това е Центърът за контроли и ръководство на галактическото пространство на Военно-Космическите сили.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР