Министерството на образованието и науката (МОН) и Българското национално радио

...
Министерството на образованието и науката (МОН) и Българското национално радио
Коментари Харесай

Уроците по музика за учениците са по БНР

Министерството на образованието и науката (МОН) и Българското национално радио (БНР) стартират взаимен подкаст уроци по музика в помощ на учениците от всички класове в общообразователните учебни заведения, заяви БНР.

Епизодите са готови от учители по музика от български учебни заведения и са оповестени на уеб страницата на БНР. Материалите подхождат на образователните стратегии за всички класове, като първите три са ориентирани към учениците от 1 до 3 клас.

В подготовката на този план преподавателите от учебните заведения са работили дружно с музикалните редактори на БНР, които са подбрали от фонотеката на радиото най-подходящите музикални образци за всеки от уроците.

Подкасти-уроците са подобаващи и за всички слушатели на БНР, които желаят да си напомнят забавни обстоятелства от света на музиката. Можете да ги намерите в подкаст-зоната на www.bnr.bg или на този адрес.

От 20 март програмата на Българска национална телевизия 2 в взаимна самодейност с МОН излъчва всеки работен ден от 9.15 до 12 часа и от 13 до 16 часа видеоуроци и просветителни клипове за другите класове и възрасти.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Коронавирусът (1281)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР