Министерството на културата обяви на официалната си страница в интернет

...
Министерството на културата обяви на официалната си страница в интернет
Коментари Харесай

МК приема проекти в подкрепа на интеграцията на украински бежанци

Министерството на културата разгласи на формалната си страница в интернет отворена сесия за банкет на планови оферти от районните библиотеки за образуване и осъществяване на културно-образователни начинания в поддръжка на интеграцията на украински бежанци.

Обявата е по отношение на Правилата за разпределение на спомагателни средства на районните библиотеки от държавния бюджет посредством бюджета на Министерството на културата.
На съображение заповед № РД09-309/05.05.2022 година и заповед № РД09-310/05.05.2022 година на министъра на културата,  Министерството на културата афишира покана за показване на проектни  оферти по реда на Правилата за разпределение на спомагателни средства на районните библиотеки от държавния бюджет посредством бюджета на Министерството на културата.
Допустими претенденти за показване на планови оферти са районните библиотеки. С цялостния текст на Правилата за разпределение на спомагателни средства на районните библиотеки от държавния бюджет посредством бюджета на Министерството на културата и формулярите за кандидатстване можете да се запознаете на .
Максималният размер за финансиране на планово предложение е до 10 000 лева
Крайният период за подаване на планови оферти е 20 дни след датата на отправената покана – до 10 юни т.г. в това число.
За образуване и осъществяване на културно-образователни начинания в поддръжка на интеграцията на украински бежанци, настоящо до края на 2022 година, районните библиотеки могат да подават планови оферти до 10 000 лева
Дейностите посочени в плановите оферти следва да се осъществят до м. април 2023 година
Заявленията се адресират до дирекция „ Международно съдействие, европейски стратегии и районни действия “, отдел „ Регионални действия “ и се подават според член 6, алинея 3 от Правилата за разпределение на спомагателни средства на районните библиотеки от държавния бюджет посредством бюджета на Министерството на културата.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР