Министерството на финансите се опита да омаловажи коментарите, направени от

...
Министерството на финансите се опита да омаловажи коментарите, направени от
Коментари Харесай

Министерството на финансите омаловажи коментарите за неефективните руски санкции

Министерството на финансите се опита да омаловажи мненията, направени от един от неговите високопоставени чиновници за това какъв брой неефективни са били глобите при прекъсването на потока на съветски пари през Ирландия.

В поредност от брифинги министрите бяха посъветвани да кажат, че до момента в който интернационалните наказания са „ комплицирана и динамична област “, ​​не са докладвани проблеми с използването в тази страна.

Брифингите също по този начин споделиха, имаше четири случая на нарушение на финансовите наказания против Русия, докладвани на полицията за следствие.

Ако бяха запитани дали полицията има задоволително пълномощия, министрите бяха посъветвани да кажат, че продължава работа по въпроса дали равнището на включените наказания беше „ задоволително ефикасен, симетричен и възпиращ “.

Брифингите последваха мненията на ръководителя на отдела за битка с изпирането на пари на Министерството на финансите Бренда Маквей, която сподели, че глобите постоянно са „ неизпълними “ на процедура.

Говорейки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР