Министерството на финансите на САЩ обяви санкции срещу тайвански и

...
Министерството на финансите на САЩ обяви санкции срещу тайвански и
Коментари Харесай

САЩ налагат санкции на корабни компании за помощ на Северна Корея

Министерството на финансите на Съединени американски щати разгласи наказания против тайвански и хонконгски корабни компании, които съгласно него оказват помощ на Северна Корея да заобиколи глобите на Организацията на обединените народи, съобщи Агенция Франс Прес.
Компаниите оказват помощ на Северна Корея с „ противозаконни прехвърляния от транспортен съд към транспортен съд за заобикаляне на глобите на Организацията на обединените народи (ООН), които лимитират вноса на петролни артикули “, съобщи Министерството на финансите.
Службата на Министерството на финансите за надзор на задграничните активи блокира активите на две лица и тези на основаните в Тайван „ Jui Pang Shipping Co Ltd “ и „ Jui Zong Ship Management Co Ltd “, както и основаната в Хонг Конг „ Jui Cheng Company Limited “. Тя също по този начин глоби записания в Панама транспортен съд „ Shang Yuan Bao “.
Държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео по-рано изрази вяра, че водачът на Северна Корея Ким Чен Ун ще се ангажира да денуклеаризира страната си, като съобщи, че в противоположен случай Съединени американски щати ще " продължат да държат на глобите, които са най-строгите в цялата история ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР