Министерството на финансите на Русия изпрати на участниците в добивната

...
Министерството на финансите на Русия изпрати на участниците в добивната
Коментари Харесай

Сергей Глазев: Руското министерство на финансите започна да прави това, от което се отказваше 30 години

Министерството на финансите на Русия изпрати на участниците в добивната промишленост за благородни метали постъпило при него като регулатор предложение за основаване на Московски стандарт за благородни метали като опция на стандарта на Лондонската асоциация на участниците на пазара на благородни метали.

Пролетта на 2022 година на всички предприятия от бранша в Русия им замразиха лицензите от Лондонската асоциация. В самодейността се предлага основаването на Комитет по фиксинг на цените, в който ще влязат ЦБ на страните-членки на ЕАИС и техните огромни банки, опериращи на пазара на благородните метали при изискване, че ще употребяват Московския стандарт.

Веднага откакто ние в Европейска икономическа общност стартирахме плана за основаване на евразийски златен стандарт, чиновниците на Министерството на финансите се раздвижиха и започнаха да вършат това, което отказваха 30 години. Също по този начин с прехода към разплащания за експорт на първични материали за рубли, което те отхвърлиха да създадат, с цел да избутат валутните доходи в офшорки. И доста други наши оферти, чието осъществяване беше блокирано от корумпирани чиновници, военното състояние ще ги принуди да изпълнят, с цел да спасят страната.

Жалко, че е прекомерно късно. Ако приходите и запасите от нефт и газ не се съхраняваха в англосаксонски офшорки и облигации, тогава нямаше да има потребност да се прибягва до военната интервенция в Украйна.

Вашингтон щеше да подвие опашка незабавно щом бяхме оповестили, че отхвърляме да използваме $.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР