Министерството на финансите и държавната администрация ще удържи от заплатите

...
Министерството на финансите и държавната администрация ще удържи от заплатите
Коментари Харесай

Испанските власти ще удържат от заплатите на каталунските чиновници днешната им надница

Министерството на финансите и държавната администрация ще удържи от заплатите на каталунските служители днешната им отплата поради общата стачка в цяла Каталуния, заяви в. "Паис ", представен от ТАСС.

В администрацията на каталунските самостоятелни управляващи има 180 000 чиновници. Значителна част от тях поддържаха стачката.

В средата на септември държавното управление на Испания реши да вземе нови ограничения по контрола върху разноските на Каталуния. Този механизъм планува Мадрид управлява разноските на районните управляващи.

Днес в Каталуния има обща стачка, оповестена в символ на митинг против възпрепятстването на референдума за самостоятелност. В всеобщи манифестации в Барселона участваха близо 300 000 души. Стачката бе проведена от най-големия профсъюз "Общата конфедерация на труда " в символ на митинг против рестриктивните мерки на испанската страна на демократичните свободи и "държавното принуждение " по време на референдума за самостоятелност на Каталуния в неделя, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР