Министерството на електронното управление дари 10 броя преносими компютри на

...
Министерството на електронното управление дари 10 броя преносими компютри на
Коментари Харесай

Министерството на електронното управление дари 10 броя преносими компютри

Министерството на електронното ръководство подари 10 броя портативни компютри на българското учебно заведение към Посолството на Република България в Букурещ.

Учениците от учебно заведение „ Йордан Йовков “ получиха новите си придобивки по случай Международния ден на детето, с което 1 юни се трансформира за тях в празник на познанието и образованието.

„ Вярвам, че с изключение на държавници, ние на първо място сме родители “, сподели министърът на електронното ръководство Георги Тодоров, директно преди софтуерната пратка да замине за Букурещ. „ Трябва да работим за опцията младежите да вървят по пътя на напредъка, уверени в това, че образованието е висша цел и полезност. Екипът ми от МЕУ с отговорност се включи в акцията, стараейки се да способства за израстването на образовани и интелигентни младежи, които да познават света с неговите науки, исторически процеси и най-съвременни трендове. “



Инициативата под надпис: „ Инвестициите в обучение са вложения в по-добро бъдеще “, подхваната от Министерството на електронното ръководство, се организира с поддръжката на президента на Република България Румен Радев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР