Министерство на образованието даде обяснение за дипломата на депутата от

...
Министерство на образованието даде обяснение за дипломата на депутата от
Коментари Харесай

МОН даде обяснение за дипломата на Андрей Гюров

Министерство на образованието даде пояснение за дипломата на депутата от " Продължаваме промяната “ и претендент за гуверньор на Българска народна банка Андрей Гюров.

Според ведомството инспекция на достоверността на показаната тапия е удостоверена " незабавно “, тъй като тя е записана и обществено налична на уеб страницата на библиотеката на Виенския университет.

Що се отнася до наличието Националният център за информация и документи (НАЦИД) не се произнася, а единствено се ревизира легитимността на дипломата, което в тази ситуация било направено, твърдят от МОН.   

От ведомството оповестяват още по отношение на статута на висшето учебно заведение, че Виенският университет е акредитирано висше учебно заведение на територията на Австрия, която пък е страна членка на Европейски Съюз.

Дипломата от Виенския университет за придобиване на Общински народен съвет " лекар “ на Андрей Гюров е записана за заемане на академичната служба " основен помощник “ в Американския университет в България на 10 октомври 2019 г, а заявката за признание на същата тапия, което дава достъп до пазара на труда отвън висшите учебни заведения, е постъпило на 31 март 2022 година

Според МОН осъществените нагоре процедури се вършат за признание на Общински народен съвет " лекар “ и били направени след подаденото през вчерашния ден заявление заради огромния публичен интерес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР