Министерският съвет ще стартира процедурата по отпускане на 1 млн.

...
Министерският съвет ще стартира процедурата по отпускане на 1 млн.
Коментари Харесай

Кабинетът отпуска 1 млн. лв. за реновиране на стадион "Спартак" във Варна

Министерският съвет ще започва процедурата по разпределяне на 1 млн. лв. от държавния бюджет за създаване на нов футболен терен, съблекални и трибуни на стадион “Спартак” във Варна. Проблемът с базата беше изложен на среща на управлението на ФК "Спартак " Варна и представители на почитател клуба с премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, оповестиха от държавната пресслужба.

Кметът на Варна Иван Портних, който участваше на срещата сподели, че на идващото съвещание на Общинския съвет на Варна ще се прегледа предложение за връщане на парцелите в благосъстоятелност на общината. Той пое ангажимент, че при позитивно гласоподаване от Общинския съвет, Общината ще даде Стадион “Спартак” и прилежащите му спортни уреди за прилагане на клуба. За цялостното реновиране въз основата са нужни 1 млн. лв.. Премиерът Бойко Борисов пое ангажимент отпущането на сумата да бъде прегледано на съвещание на Министерския съвет.



На диалозите участваха министърът на финансите Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април... към профила и министърът на младежта и спорта Красен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари... към профила.
"Имаме подготвеност да стартираме правенето на план за възобновяване на тревното покритие на стадиона и ще създадем всичко належащо, с цел да може тимът да се завърне вкъщи ", увери спортният министър Красен Кралев.



Ремонтът на спортния обект може да бъде осъществен от Министерството на младежта и спорта като задачата е това да стане преди 28 август 2018 година – денят, в който се празнуват 100 години от основаването на варненския футболен клуб.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР