Министерският съвет ще проведе редовно заседание на 28 февруари, сряда,

...
Министерският съвет ще проведе редовно заседание на 28 февруари, сряда,
Коментари Харесай

Министерският съвет обсъжда защитните елементи в новите лични документи

Министерският съвет ще организира постоянно съвещание на 28 февруари, сряда, от 10 ч. при следния прелиминарен дневен ред:

Дневният ред планува кабинетът да разиска Доклад за одобряване на защитни детайли, употребявани в образците на новите български персонални документи вид „ карта “ и „ паспорт “. Вносител е министърът на вътрешните работи.

На съвещанието Министерският съвет следва да дефинира представител на България в Комисията за запазване на Черно море от замърсяване, както и на началник на делегацията на страната ни в Международната комисия за запазване на река Дунав. Вносител е министърът на околната среда и водите.

Дневният ред планува също държавното управление да дефинира годишния размер на средствата за финансиране на духовните учебни заведения от бюджета на Министерството на образованието и науката за 2024 година. Проект на разпореждане за спомагателни прехвърляния в бюджета на Селскостопанската академия за тази година, посредством бюджета на Министерството на земеделието и храните, също е част от дневния ред на държавното съвещание.

Правителството ще разиска също и предложение за промени в Закона за чужденците в Република България.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР