Министерският съвет предвижда закриване на Държавна агенция Електронно управление, стана

...
Министерският съвет предвижда закриване на Държавна агенция Електронно управление, стана
Коментари Харесай

Закриват Държавна агенция Електронно управление

Министерският съвет планува закриване на Държавна организация " Електронно ръководство ", стана ясно след решение на съвещанието през днешния ден.

Предложеният план е обвързван с Решението на Народното събрание за приемане на конструкция на Министерския съвет на Република България от 13.12.2021 година (обн. Дъждовни води брой 106 / 2021 г.), с което се основава Министерство на електронното ръководство и се преобразува Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията в Министерство на превоза и известията.

С плана на решението се планува възлагането на всички пълномощия, които упражнява ръководителят на Държавната организация „ Електронно ръководство “ в региона на електронното ръководство и пълномощията в региона на осведомителните технологии и осведомителното общество на Министъра на електронното ръководство.

Предвидено е закриване на Държавна организация " Електронно ръководство " и е предоставено на Министерския съвет да уреди правните отношения, свързани със закриването на Държавна организация " Електронно ръководство ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР