Министерският съвет одобри План за действие за изпълнение на Национална

...
Министерският съвет одобри План за действие за изпълнение на Национална
Коментари Харесай

Одобрен е План за действие за изпълнение на Национална стратегия за борба срещу употребата на допинг в спорта за периода 2022 г. – 2023 г.

Министерският съвет утвърди План за деяние за осъществяване на Национална тактика за битка против използването на допинг в спорта (2015-2024 г.) за интервала 2022 година – 2023 година

Планът е създаден от работна група, избрана от министъра на младежта и спорта, който е координиращ орган за осъществяване на тактиката. Водещата роля при правенето му е на Антидопинговия център като национална антидопингова организация – профилиран орган за реализиране на допингов надзор, предварителна защита и битка против използването, разпространяването и допускането на приложимост на допинг в спорта.

В проекта е включен доклад за осъществяване на оперативните цели от Плана за деяние за интервала 16.07.2020 година – 30.06.2022 година

В проекта за интервала 2022-2023 година се резервират непрекъснатите действия като образуване на акции против използването на допинг и информиране на обществеността за вредата от използването на допинг.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР