Министерският съмет ще проведе заседание утре, като 6 от деветте

...
Министерският съмет ще проведе заседание утре, като 6 от деветте
Коментари Харесай

Кабинетът ще гласува допълнителни средства за образование

Министерският съмет ще организира съвещание на следващия ден, като 6 от деветте точки в дневния ред са свързани с разпределяне на спомагателни средства в образованието.

Освен това кабинетът ще гласоподава одобрение на позициите на България в съвещанията на Европейския съвет (16 декември) и на Съвета на Европейски Съюз (20 декември) 2021 година.

В бранш " Образование " ще бъдат гласувани следните оферти:

Одобряване на спомагателни прехвърляния за 2021 година за финансово обезпечаване на действия по програмата за създаване, продължение, надстрояване и реорганизация на детски ясли, детски градини и учебни заведения 2020 - 2022 година

Одобряване на спомагателни прехвърляния за 2021 година за финансово обезпечаване на действия по Национална стратегия „ Оптимизиране на вътрешната конструкция на персонала”

Одобряване на спомагателни прехвърляния по бюджетите на общините за 2021 година за финансово обезпечаване на действия по национална стратегия „ Отново заедно”.

Одобряване на спомагателни прехвърляния по бюджетите за 2021 година за в допълнение финансиране за новите предпазени детски градини и предпазените учебни заведения и за финансиране на обхванатите в наложителното предучилищно обучение деца, навършили 4-годишна възраст.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР