Министерски съвет прие Решение за одобряване на финансиране на Министерството

...
Министерски съвет прие Решение за одобряване на финансиране на Министерството
Коментари Харесай

Министерски съвет одобри отпускането на 1,16 млн. лева за организацията на Евроволей 2023

Министерски съвет одобри Решение за одобрение на финансиране на Министерството на младежта и спорта за 2023 година със средства в размер на 1 159 000 лева за финансово подкрепяне на организацията и провеждането на eвропейското състезание по волейбол за мъже през 2023 година в интервала 26 август - 13 септември във Варна. Това се споделя в бюлетина на оповестените решения на държавното управление през днешния ден.

Одобреното финансиране е по план на ММС, с което ще се подкрепи организацията и провеждането на eвропейското състезание по волейбол за мъже.

Варна приема група " В " от шампионата при мъжете и с изключение на българския тим, там са съставите на Испания, Словения, Финландия, Украйна и Хърватия. Избраниците на Пламен Константинов ще излязат за първия си мач на 29 август против отбора на Испания. Следват дуели против Финландия на 31-и август и с Украйна на 2-и септември. " Трикольорите " ще срещнат отбора на Хърватия ден по-късно, а в последния мач на 5 септември срещат прогресиращия състав на Словения.

България е съорганизатор на шампионата дружно с Италия, Израел и Република Северна Македония.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР