Министерски съвет иска да промени военновременните запаси на българските въоръжени

...
Министерски съвет иска да промени военновременните запаси на българските въоръжени
Коментари Харесай

Възраждане против сега да се променят военновременните запаси

Министерски съвет желае да промени военновременните ресурси на българските въоръжени сили. Това съобщи на брифинг Ивелин Първанов от " Възраждане " в Партийния дом.

Става дума за запасите и за запасите като се включва освен персонален състав , който може да бъде мобилизиран, само че това е и техниката, боеприпасите и оборудването, акцентира той. С този ресурс по закон може да се разпорежда висшия главнокомандващ, Народното събрание, Министерски съвет и министърът на защитата, разясни националният представител.

При създалата се политическа обстановка, по мнението му, когато се появила мътна вода някои хора решили да ловят риба. Премиерът и военният министър желали да засвидетелстват своето коленопреклонно отношение към западните ни сътрудници, съгласно Първанов.

" Възраждане " са получили информация, че съзнателно се бракува запаса от механически средства на армията ни. Те се отправяли към трети страни, които пък снабдявали Украйна. Тази карма се възстановява върху българския народ, предизвести Ивелин Първанов. Въоръжените сили на Украйна обстрелвали български селища, по думите му. Не е ясно какви ще са загубите, а България би трябвало да бъде боеспособна и подготвена когато и да е, безапелационен бе депутатът.
 Посланикът на Украйна в България: Военната помощ не е задоволителна
Посланикът на Украйна в България: Военната помощ не е задоволителна

Всеки тип въоръжение и техника значи повече избавени хора
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР