Министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова

...
Министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова
Коментари Харесай

Лиляна Павлова награди шефове на МВР за успешното европредседателство

Министърът за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз Лиляна Павлова е наградила през днешния ден политическото и професионално управление на Министерство на вътрешните работи за значителен принос в сполучливото осъществяване на българското председателство. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Павлова е изразила сърдечна признателност към състава на Министерство на вътрешните работи, защитил почтено своя професионализъм по време на европредседателството. Заедно доказахме по неоспорим метод, че сме благонадежден сътрудник, деен участник и посредник на европейската сцена, е показала тя. По думите й огромна част от заслугата е на всички структури на Министерство на вътрешните работи, които всекидневно са доказвали висок професионализъм, еластичност и поверителност и са получили заслужена висока оценка от европейските ни сътрудници.

Според нея организацията и ограниченията за сигурност са били изпълнени по метод, който освен е посочил отличната готовност на българската страна, само че и е съдействал за запазването на естественото всекидневие на жителите и гостите на столицата.
Изключителният професионализъм бе потвърден с обстоятелството, че точно Българското председателство съумя да предложи законодателен пакет и да затвори 4 от 6 законодателни досиета, с помощта на което цялостната промяна на системата " Сигурност и миграция " е приключена, е споделила Павлова. Тя благодарила и на фамилиите на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, подкрепили виновната им ангажираност през тези шест месеца.

Лиляна Павлова е връчила почетни грамоти и възпоменателни монети на министър Валентин Радев и основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов.

Министър Радев също е благодарил на всички чиновници на Министерство на вътрешните работи, които не са позволили нито един случай по време на председателството. Благодарствени пакети са получили шефовете на основните дирекции.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР