Министърът на земеделието Явор Гечев ще открие международно изложение за

...
Министърът на земеделието Явор Гечев ще открие международно изложение за
Коментари Харесай

Министър Гечев ще открие международно изложение за местни продукти в Русе днес

Министърът на земеделието Явор Гечев ще открие интернационално ревю за локални артикули през днешния ден от 10 ч. в зала „ Арена Русе ”. На форума ще бъдат показани артикули, създадени на териториите на Местните инициативни групи, финансирани по метода „ Водено от общностите локално развиване “ от Програмата за развиване на селските региони 2014-2020 година

В рамките на събитието ще се организира и тематичен спорен конгрес с задгранично присъединяване. Международното ревю ще продължи и на следващия ден, като в откриването ще се включат кметът на община Русе Пенчо Милков, регионалният шеф на крайдунавския град Анатоли Станев, ръководителят на Управляващия орган на Програмата и заместник-министър на земеделието Георги Събев и други публични лица.

Международното ревю има за цел да даде опция на дребните компании – производители и търговци на храни, питиета и занаятчийски артикули от селските региони да показват своята продукция пред необятната общност. Форумът е третото за годината сходно обществено събитие, което се провежда от Министерството на земеделието.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР