Министърът на здравеопазването на Белгия заяви, че забранява "несъществените" сексуални

...
Министърът на здравеопазването на Белгия заяви, че забранява "несъществените" сексуални
Коментари Харесай

Властите в Белгия забраниха груповия секс заради COVID-19, 380 се заразиха след оргия

Министърът на опазването на здравето на Белгия съобщи, че не разрешава "несъществените " полови действия, в които вземат участие повече от трима индивида. Причина за решението й е мощно заразният ковид, оповестява World News Daily Report.

Де Блок съобщи, че е била принудена да работи смело, защото Белгия има славата на "европейска столица на пиенето на бира и груповия секс.

„ Белгия е столицата за пиянство на бира и всеобщо правене на колективен секс в Европа, в случай че не и в света. Ние като нация би трябвало да се оправим с тази обстановка “, разгласи Де Блок в Народното събрание.

В Испания прекъснаха подготовка за всеобща оргия на фона на съвсем 30 000 инфектирани с COVID-19

Тя забрани всички полови действия на трима или повече души, откакто предходната седмица "коронавирус празненство " се е трансформирало в всеобща оргия с 500 индивида, от които 380 са се заразили със смъртоносната зараза.

„ Размяна на съпруги, тройките и оргиите с по шест, петдесет, 100 или повече души не са позволени, до момента в който болестта не изчезне “, разгласи тя в Народното събрание.

Министърът на опазването на здравето Де Блок не забрани полови практики за едно или две лица, като мастурбация, анален или орален секс.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2256  Вържи попа, да ти е спокойно селото! Вържи попа, да ти е спокойно селото!  На живо: Бойко Борисов: Всички в Европейски Съюз ще купим едни и същи проби На живо: Бойко Борисов: Всички в Европейски Съюз ще купим едни и същи проби  В Швейцария броят на инфектираните с ковид набъбна до близо 9000 души, а 90 са умрелите В Швейцария броят на инфектираните с ковид набъбна до близо 9000 души, а 90 са умрелите
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР