Министърът на здравеопазването днес счел за нужно да потвърди “информацията,

...
Министърът на здравеопазването днес счел за нужно да потвърди “информацията,
Коментари Харесай

Зарков: Министърът на здравеопазването потвърдил за сина на Радев, дори мафиотите не атакуват децата на противника

Министърът на опазването на здравето през днешния ден счел за нужно да удостовери “информацията ”, която проправителствени медии ни натрапват втори ден, че синът на президента бил някъде на ваучър. Не могат да му простят на Румен Радев, че назова мафията.
По филмите даже мафиотите съблюдават някакъв неписан код на достойнството - да вземем за пример не нападат децата на съперника. У нас обаче не е по този начин. У нас мафиоти няма, има единствено мутри, написа депутатът от Българска социалистическа партия.
 Здравният министър удостовери информацията, че синът на Радев е бил на ваучър в заведение Здравният министър удостовери информацията, че синът на Радев е бил на ваучър в заведение
Здравният министър проф. Костадин Ангелов удостовери информацията, че синът на президента Румен Радев е бил на ваучър в заведение в С...
Припомняме - от нощес в избрани медии се завъртя информацията, че жители са се оплакали в полицията, че в хостел в региона на Петте кьошета в столицата има скупчване на хора, които хвърлят предмети по улицата.
Въпреки че синът на президента е малолетен, медиите разпространиха името му и оповестиха, че той е бил един от участниците. Според известията, служители на реда незабавно са отишли на място и са задържали някои от младежите.
Директорът на столичната РЗИ Йордан Пенчев не призна за случая. Той уклончиво изясни, че информация за съответни лица не дава и че става въпрос за малолетни лица.
Страшна гнус е да размяташ името на дете, единствено тъй като татко му е президент,. Медиите могат да събират и популяризират информация за персоналния живот на обществените персони без тяхно единодушие, само че тази опция не е неограничена.
 Вигенин: В безсилието си ГЕРБ потегли да се занимава с роднините на социалисти и симпатизанти Вигенин: В безсилието си ГЕРБ потегли да се занимава с роднините на социалисти и симпатизанти
Омразата би трябвало да има някакъв лимит! Синът на президента при инспекция се оказал без персонална карта и втори ден жълто-кафяви уеб сайтове леят...
Условието това да се случва е, когато е налице забележителен публичен интерес, който оправдава запознаването на обществеността с условия към техния персонален живот, написа още журналистката. Пълната й позиция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР