Министърът на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров удостои с грамоти служителите

...
Министърът на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров удостои с грамоти служителите
Коментари Харесай

РЗИ и Община Габрово с грамоти за принос към ваксинациите срещу COVID-19 |

Министърът на опазването на здравето доктор Стойчо Кацаров удостои с грамоти чиновниците на РЗИ Габрово и Община Габрово за проявената от тях ангажираност с реализацията на имунизационната акция против COVID-19, оповестиха от здравното министерство.

Припомняме, че за първи път този уикенд мобилен екип поставяше ваксини на искащите да се ваксинират против коронавирусната зараза в изнесен пункт в Габрово.

За близо 3 часа ваксини бяха сложени на 83 души, което е самобитен връх за последната половин година. Поради засиления интерес беше доставено и в допълнение количество ваксини.

Община Габрово се ангажира с провеждането на локална осведомителна акция за изгодата от имунизирането против COVID-19, чиято цел е да се обзет жителите на крайните квартали, на дребните обитаеми места и потребителите на всички обществени услуги за възрастни хора на територията на общината.

Информационни материали се популяризират в лечебните и здравни заведения в града и посредством мобилните пунктове и екипи за имунизация.

Инициативата на РЗИ Габрово и Община Габрово за повишение на интереса към имунизациите против COVID-19 посредством откриване на изнесени пунктове ще продължи и през идните седмици.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР