Министърът на вътрешните работи по време на побоищата на протести

...
Министърът на вътрешните работи по време на побоищата на протести
Коментари Харесай

Шефовете на биячите на протестиращи повеждат листите на ГЕРБ |

Министърът на вътрешните работи по време на побоищата на митинги и неговият правоприемник на поста, по чието време се укриваха записите с принуждение, са водачи на листите на ГЕРБ. Младен Маринов ще води в София-област, Христо Терзийски Терзийски - в Кюстендил. 

Само преди седмица другият директен провинен за пребиването на младежите зад колоните на Министерски съвет - някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов, беше назначен от Йорданка Фандъкова като шеф на Столичния Инспекторат.

Младенов и Терзийски бяха водачи и на предходните два избора. Тогава обаче скандалните записи, в които се вижда по какъв начин служители на реда ритат вързани с белезници на земята хора, към момента не бяха излезли. Те бяха открити след траяло дълго търсене, откакто прилежно бяха скрити по време на ръководството на Христо Терзийски. Седемте служители на реда измежду тях и жена, които ритаха с приятност вързати младежи на земята и се гавреха с младо момиче, бяха осъдени със " възбрана за повишение в служба " за период от 1 и 2 години и " неодобрение " за 6 месеца.

Бившият премиер ще бъде лидер в Пловдив, заяви самият той във Facebook. Втори след него е скандалният някогашен кмет Иван Тотев, който наскоро беше разжалван от ГЕРБ и на негово място беше издигна сегашния кмет Здравко Димитров - Зико. В Пловдив-област ще води Дани Каназирева, която мина през няколко партии, последната от която беше Нова република - съюзът, в който участваше ДСБ. Каназирева неведнъж е била атакувана за близостта си с Георги Гергов от Българска социалистическа партия. 

В обявата на Борисов не се споделя дали ще бъде лидер в софийски регион.

Почти няма смяна в другите листи на ГЕРБ.

Бившият обществен министър Деница Сачева ще води в Добрич, някогашният министър на външните работи Екатерина Захариева - в Пазарджик, някогашният енергиен министър Теменужка Петков ще е лидер в Търговище, а някогашният здравен министър Костадин Ангелов - във Велико Търново. Делян Добрев ще води листата в Хасково.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР