Министърът на вътрешните работи на Република Северна Македония Оливер Спасовски

...
Министърът на вътрешните работи на Република Северна Македония Оливер Спасовски
Коментари Харесай

Разгеле: Биячът на Бекир Кадриески е задържан

Министърът на вътрешните работи на Република Северна Македония Оливер Спасовски заяви през днешния ден, че нападателят на Бекир Кадриески е открит и арестуван, оповестиха македонските медии.

Предприети бяха бързи и ефикасни дейности, взети са показания от очевидци, казусът е обяснен, сподели министърът в отговор на журналистически въпрос.
Прокуратурата е осведомена и след събирането на всички доказателствени материали ще бъдат импортирани наказателни искове, добави той.

Председателят на сдружението на българите „ Шемето ” в Струга Бекир Кадриески е бил обиждан и физически атакуван през вчерашния ден към обяд. Посолството на България в Република Северна Македония и генералното консулство в Битоля следят случая, а консулът от Битоля отиде на място в Струга.

Според информация на телевизия Сител от правосъдни източници в Струга става дума за нарушение на публичния ред с свада и крясъци. Нападателят самичък отишъл в полицията, където споделил, че не е удрял Кадриески и че двамата имали сметки за споразумяване от по-рано, добавя Сител, като се базира на източници от полицията.

Бекир Кадриески през днешния ден бе пуснат за домашно лекуване. От болничното заведение в Струга, където беше признат, споделят, че са му направени подробни проучвания, които посочили, че няма съществени пострадвания, бил е обаче мощно смутен и са му дадени успокоителни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР