Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов е учуден защо се

...
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов е учуден защо се
Коментари Харесай

Калин Стоянов учуден защо му искат оставката


Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов е изумен за какво се желае неговата оставка. Ако аз подам оставка, това значи да предам чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Не счита, че министърът на вътрешните работи би трябвало да е изкупителна жертва за дългогодишните проблеми в БФС, безапелационен бе Стоянов на брифинг във вътрешното ведомство във връзка против управлението на БФС.

" Не съм бил нито на механа, нито на дискотека. Министерство на вътрешните работи е съветник на филм за телефонни измами, който напълно скоро ще тръгне по кината, а това е сериозен проблем на българското общество. Присъствието ми там беше в работен порядък, а не да се развличам. Не съм бил с изключен телефон ", безапелационен бе министърът по отношение на обвиняванията на кабинета по отношение на него.

Той увери, че няма напрежение сред него и премиера акад. Николай Денков.
 Денков търси отговорност от Министерство на вътрешните работи шефа след диалог с Габриел
Денков търси отговорност от Министерство на вътрешните работи шефа след диалог с Габриел

Премиерът уволнил заместник-министъра на вътрешните работи Стоян Темелакиев

Стоянов застава зад чиновниците на Министерство на вътрешните работи, които съумели да предотвратят нещо по-сериозно. Той не приема дейностите обаче на единица чиновници, които надвишили отговорността си да бият протестиращи. Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи е назначил инспекция на цялата обстановка, няма да се чакат периодите, а инспекцията ще се извърши в незабавен порядък. Всеки превишил правата си, ще понесе отговорност, акцентира Калин Стоянов.

По думите му задачата на почитателите била да окървавят митинга. Калин Стоянов се извини на спокойно протестиращите хора, които пострадаха при потушаване на безредиците и нямат виновност за тях. Министерство на вътрешните работи били готови за всевъзможни дейности от страна на почитателите, като имало близо 1 600 служители на реда. Провокаторите се появили по-късно и според Закона за Министерство на вътрешните работи оперативното управление е поверено на основния секретар на Министерство на вътрешните работи. Калин Стоянов не следвало да управлява оперативното управление, само че е бил по отношение на основния секретар и с шефа на Столична дирекция на вътрешните работи по отношение на митинга на футболните почитатели.

Той не е бил на съвещание на Министерски съвет, тъй като бил на чуване на парламентарна комисия, а по-късно имал среща в Министерство на вътрешните работи за разискване на миграционната конюнктура.
 Столична дирекция на вътрешните работи: 33 футболни почитатели са арестувани за невиждана експанзия
Столична дирекция на вътрешните работи: 33 футболни почитатели са арестувани за невиждана експанзия

Сред задържаните има и непълнолетни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР