Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков отрече да е отказвал

...
Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков отрече да е отказвал
Коментари Харесай

Рашков: Пълна спекулация е, че не мога да махна 7000 полицаи от МВР

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков отхвърли да е отказвал да направи промяна в Министерство на вътрешните работи и дефинира тези изказвания като " цялостна нечиста сделка ". Той отговори на въпроси на публицисти след края на парламентарния надзор на излизане от постройката на Народното събрание.

На въпрос " Отказвали ли сте да извършите промяната в Министерство на вътрешните работи с обяснението, че не можете да махнете 7000 служители на реда ", министър Рашков отговори: " Не, това е цялостна нечиста сделка ". Той сподели, че ще разяснява претекстовете, с които е показана номинацията му за ръководител на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество, като ги види.

Попитан дали желаят да го скрият в КПКОНПИ, Рашков отговори: " Защо ще ме крият, аз съм толкоз забележим и пъстър ".

По-рано през днешния ден на брифинг в Народното събрание депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов сподели, че на съдружен съвет министър-председателят Кирил Петков и вицепремиерът и финансов министър Асен Василев споделили, че имат страхотна концепция да създадат вътрешният министър Бойко Рашков ръководител на КПКОНПИ с претекстове, че " бил възрастен, не може да извърши промяната в Министерство на вътрешните работи, тъй като не му стиска да уволни 7000 души ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР