Министърът на външните работи на Северна Македония Буяр Османи заяви,

...
Министърът на външните работи на Северна Македония Буяр Османи заяви,
Коментари Харесай

Османи: Извършват се последни приготовления за конституционите промени

Министърът на външните работи на Северна Македония Буяр Османи съобщи, че сега се правят последните мерки за конституционните промени и че упованията му са те да бъдат импортирани бързо в Народното събрание, оповестиха македонските медии.

„ Трябва постепенно да премахнем тези пластове агитация, с цел да стигнем до същността на конституционните промени “, сподели той.

„ Извършват се заключителни мерки. Очаквам това да стане бързо. Времето е несъмнено по този начин, че да бъде уместно, т.е. да подкрепи дебатите и разискванията. Смятам, че самото внасяне ще бъде повратен миг, т.е. значим миг, тъй като чакам, че тогава ще проведем значителен спор по отношение на наличието на промените. “ - съобщи довечера министърът на външните работи Буяр Османи в изявление за телевизия Канал 5.

Според него този миг е доста значим, с цел да може държавното управление да изпрати промените и да стартира спор по отношение на наличието на измененията.

„ Ако загубим в този спор, т.е. жителите са уверени, че това са неприятни формулировки, това е заслужено. Трябва обаче постепенно да премахнем тези пластове агитация, с цел да стигнем до същността на конституционните промени. “ - сподели министърът на външните работи. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР