Министърът на външните работи на Руската федерация Сергей Лавров заяви,

...
Министърът на външните работи на Руската федерация Сергей Лавров заяви,
Коментари Харесай

Според Лавров двупартийната система в САЩ се е провалила

Министърът на външните работи на Руската федерация Сергей Лавров съобщи, че двупартийната система в Съединените американски щати е претърпяла неуспех, предава ТАСС.
Според него Демократите към момента не са подготвени да одобряват резултатите от последните президентски избори.
Лавров изрази сходно мнение в сряда, по време на Форума на младите дипломати от Азиатско-тихоокеанския район, който протича в границите на Източния стопански конгрес.
„ Струва ми се, за жалост, че двупартийната система, която съществува в Съединени американски щати се провали. Демократическата партия и до момента отхвърля да одобри резултатите от президентските избори и с всички сили се пробва да изясни, че в случай че не беше съветската интервенция, то щеше да победи претендентът на демократите “, сподели първият посланик на Руската федерация.
Лавров още веднъж акцентира, че обвиняванията по адрес на Русия за кибер набези преди изборите в Съединени американски щати „ не са подкрепени от нито един сериозен факт “.
„ Американските политици показват страната си толкоз слаба и беззащитна, че съгласно тях няколко хакери са в положение преобърнат хода на историята на Съединените щати “, означи съветският външен министър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР