Министърът на външните работи на Русия разкри какво харесва в

...
Министърът на външните работи на Русия разкри какво харесва в
Коментари Харесай

Лавров разкри какво харесва в Тръмп

Министърът на външните работи на Русия разкри какво харесва в президента Доналд Тръмп , оповестяват ТАСС и други медии.

Сергей Лавров означи, че му харесва по какъв начин Тръмп разисква с съветски делегации интернационалните проблеми . В изявление за предаването " Голямата игра " по съветския Първи канал Лавров сподели, че американският водач се пробва да избегне неясноти и приказва намерено.

Лавров беседва с американския президент във Вашингтон по-рано този месец.
 Лавров: Тръмп не е решил за посещаване в Русия
Лавров: Тръмп не е решил за посещаване в Русия

Получи покана от Путин за Деня на успеха

" Той ме одобри в Белия дом през май 2017 година , когато на поста държавен секретар беше Рекс Тилърсън, когато американската съпротива се опита да провокира шпионски скандал с изказванието, че сме получили секретна информация . Това е цялостен парадокс и нелепост, измислена от нищото. Разбира се, ние разговаряхме с президента на Съединени американски щати по време на срещите му с президента на Русия Путин ", изясни Лавров.

" Харесвам по какъв начин Тръмп разисква интернационалните въпроси и въпроси, свързани с двустранните връзки. Той заобикаля всякаква неизясненост и се пробва да приказва намерено. Това не постоянно се случва измежду топ политиците, само че съгласно мен това е много работлив метод ", посочи топ дипломатът на Русия.
 Лавров: Няма съветска интервенция в непознатата политика, Съединени американски щати да не разрешават нов маккартизъм Обновена
Лавров: Няма съветска интервенция в непознатата политика, Съединени американски щати да не разрешават нов маккартизъм

Помпео подчертава върху съдействието

По думите му обичайно в руско-американските връзки, когато топ посланик е на посещаване, той е одобряван от президента. Но Лавров означи, че това не се отнася за срещи в коридорите на интернационалните събития. " Но когато имаме посещаване в столиците, това е правилото ", обясни той.

Лавров разяснява, че срещата му с Тръмп не е била просто протоколна , тя е била съдържателна, защото са разискали дузина значими въпроси, свързани с двустранните връзки, стратегическата сигурност, контрола над въоръжението, разнообразни районни спорове, Близкия изток, Украйна и КНДР.

Външният министър призна, че Москва и Вашингтон и мат съществени разлики по избрани въпроси , в това число и за иранската стратегия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР