Министърът на външните работи и председател на консервативната Австрийска народна

...
Министърът на външните работи и председател на консервативната Австрийска народна
Коментари Харесай

Себастиян Курц даде гласа си на парламентарните избори

Министърът на външните работи и ръководител на консервативната Австрийска национална партия (АНП) Себастиян Курц гласоподава на предварителните избори за Национален съвет (Долна камара на парламента). Той пусна бюлетина в бившето си учебно заведение, което се намира във виенския квартал Майдлинг, в компанията на приятелката си Сюзън Тир.

 © Българска телеграфна агенция
" Аз гласувах и се надявам, че всички австрийци ще го създадат. Разчитам на добър резултат, който ще докара до промени в Австрия ", съобщи Курц.

Над 10 0000 изборни секции отвориха порти тази заран и ще работят до 17:00 ч. локално време.

Вотът се организира с присъединяване на 16 партии и политически придвижвания. За да бъде показана в Националния съвет, партията би трябвало да завоюва повече от 4% от гласовете на жителите.

Основната битка за болшинство в Народното събрание ще бъде сред сегашния канцлер Кристиан Керн и неговата Социалдемократическа партия на Австрия (СДПА) и министъра на външните работи и ръководител на консервативната Австрийска национална партия (АНП) Себастиян Курц.

Според изследванията, по-голямата част от австрийците или 33% имат намерение да гласоподават за консерваторите и техния водач Курц. Очаква се Керн и екипът му да завоюват към 23 на 100 от поддръжката на гласоподавателите.
 ​Австрийците през днешния ден гласоподават на предварителни парламентарни избори ​Австрийците през днешния ден гласоподават на предварителни парламентарни избори
Австрийците през днешния ден гласоподават на предварителни парламентарни избори, откакто обединението сред консерватори и социалдемократи не съумя да задържи властта.
 Себастиан Курц - Себастиан Курц - "австрийският Макрон "
Австрийците през днешния ден гласоподават на предварителни парламентарни избори, откакто обединението сред консерватори и социалдемократи не съумя да задържи властта. 16...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР