Министърът на туризма Зарица Динкова не отговори днес пред медии

...
Министърът на туризма Зарица Динкова не отговори днес пред медии
Коментари Харесай

Министър Динкова крие за среща с Бойко Борисов за оставането на поста

Министърът на туризма Зарица Динкова не отговори през днешния ден пред медии дали се е срещала с водача на ГЕРБ Бойко Борисов. На въпрос на TravelNews дали са имали среща и защо са говорили, тя изясни, че „ непрекъснато се вижда с депутати “. „ Питайте Бойко Борисов “, разяснява само Динкова. По този метод тя не отхвърли изрично, че са се виждали.

От една седмица депутати от ръководещата „ сглобка “ и представители на туристическите браншови организации настояват, че Динкова е търсила поддръжка при Бойко Борисов за оставането на поста и след ротацията. Тя била заведена при него от изпълнителния шеф на „ Албена “ АД Красимир Станев.

Самият Бойко Борисов не отговори на запитването на TravelNews. Красимир Станев нито удостовери, нито отхвърли за срещата. „ Не е ваша работа. Не си пъхайте носа, където не ви е работата “, сподели Станев. Според него Зарица Динкова е най-хубавият министър на туризма до момента.

Станев се хвърли да хвали министър Динкова пред разнообразни медии през последните две седмици откакто браншови организации излязоха със мнения, че желаят нейната промяна при ротацията. В някои от интервютата самият той загатва, че има зелена светлина за решаването на казуса за издаването на български визи за турските туристи. „ Имаме зелена светлина за още по-цялостно решение на казуса от господин Бойко Борисов и госпожа Мария Габриел “, изяснява Станев.

От друга страна Зарица Динкова също непрекъснато се хвали, че работи добре с вицепремиера и министър на външните работи Мария Габриел. Двете имали положителни връзки и контакти, като се познавали още от Брюксел, където Динкова е била помощник на евродепутата от Демократична България Радан Кънев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР