Министърът на туризма Николина Ангелкова проведе работна среща с Н.

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова проведе работна среща с Н.
Коментари Харесай

Министър Ангелкова проведе работна среща с посланика на Чехия

Министърът на туризма Николина Ангелкова организира работна среща с Н. Пр. Душан Щраух, дипломат на Чешката република в Република България.

Министърът показа пред дипломата предпочитаните събития за туризма през 2018 година Чешкият министър на районното развиване, в чийто сектор е туризмът, ще бъде поканен за присъединяване в срещата на високо равнище от „ Клас А " на министрите на туризма, която ще се провежда през февруари и е част от главните събития за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, сподели министър Николина Ангелкова. И добави, че чака чешкия си сътрудник и за втория конгрес на античните цивилизации, който ще се организира през ноември 2018 година За модератор е поканен звездата на CNN Ричард Куест и е с медийната поддръжка на CNN и National Geographic.

Предстои да бъде подписан протокол за разширение на съдействието в региона на туризма сред България и Чехия.

Министър Ангелкова показа пред Н. Пр. Душан Щраух и други основни събития, които са в календара на ведомството за идната година. Гостът изрази мощен интерес и възторженостти във връзка планувания туристически конгрес България-Китай на високо равнище, който ще се организира в Пекин напролет на 2018 година с поддръжката на Китайската национална република. Предвижда се на него да участват и представители на Европейската комисия.

Работим и по информационна акция, особено ориентирана за пазар Чехия. Предвиждаме и организация на експедиентски турове у нас, на които ще бъдат поканени туроператори от Чехия, представители на бизнеса в бранша и публицисти, сподели министър Ангелкова.

Н. Пр. Душан Щраух благодари за съдействието и пое ангажимент незабавно да осведоми с писмо за огромните събития, които Министерството на туризма приготвя.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР