Министърът на туризма Николина Ангелкова проведе работна среща с членовете

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова проведе работна среща с членовете
Коментари Харесай

Световен туроператор договаря почивки у нас за лято 2018

Министърът на туризма Николина Ангелкова организира работна среща с членовете на Изпълнителния ръб на TUI Group Себастиян Ебел и Дейвид Бърлинг и с други представители на международния туроператор. По време на диалога им в Св. Влас в края на работната седмица бяха разисквани благоприятни условия за стратегическо партньорство в областта на туризма в България за сезон Лято 2018.

В рамките на срещата министър Ангелкова показа целите в политиката на Министерството на туризма, заложени в Годишната стратегия за национална туристическа реклама за 2018 година "България стартира да става разпознаваема туристическа дестинация, като работим поредно в тази тенденция и залагаме на цифровия маркетинг и интернет връзките. Натрупаният опит демонстрира, че по-малките страни би трябвало да са по-иновативни и гъвкави в маркетинговите подходи, които употребяват, с цел да са оптимално ефикасни ", акцентира тя.

Представителите на TUI Group, които включват ръководители от хотелския бранд RIU на туристическата група, обявиха, че е доста значимо да се работи поредно в България, с цел да се подсигурява качеството на туристическия артикул и нарастването на вложенията в бранша.

Дейвид Бърлинг, член на Изпълнителния ръб на TUI и основен изпълнителен шеф на Северния район на TUI, съобщи: "Горди сме с това, че сме част от непрекъснато разрастващата се туристическа общественост в България. Като световна, интегрирана туристическа група, притежаваща стотици хотели и самолети из целия свят и имаща голям брой солидни и дълготрайни партньорства с локалните хотелиери, ние сме в отлична позиция да спомогнем за стимулирането на още повече вложения в България. Това на собствен ред ще обезпечи нови работни места и благоприятни условия за резистентен напредък. Очакваме с неспокойствие да работим взаимно с министерството за промотирането на България като качествена и стойностна дестинация за отмора пред нашите клиенти по целия свят.”
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР