Министърът на туризма Илин Димитров ми изпрати съобщение, че това

...
Министърът на туризма Илин Димитров ми изпрати съобщение, че това
Коментари Харесай

Румен Радев: Получаваме по нови два хеликоптера на година до 2026 -та

Министърът на туризма Илин Димитров ми изпрати известие, че това е най-силната година от последните 24 години. Имаме 24% растеж от предходната година и 9% от най-силната 2019 година за туризма. България се развива все по-добре по отношениe на планинския туризъм. Това сподели президентът Румен Радев на откриването на " Академия по планинска медицина " в университетската болница " Лозенец ", съобщи кореспондент на " Фокус ".

България може да се преглежда като добра за планински туризъм, в случай че има система, която подсигурява здравето и живота на хората. Нашите спасители са известни със своя професионализъм, освен в България, а и в чужбина. Липсват обаче средствата, с които разполагат, стана ясно на събитието.

" Вече договорът за шест хеликоптера е реалност. Първият ще дойде декември и по този начин по два всяка година до 2026 година ", добави Радев.

Президентът разясни, че хеликоптерът би трябвало да може да каца във всеки един град на особено обособена площадка. За това ще се работи при развиването на системата. Това е извънредно комплицирана система и е значимо да се обезпечи сигурност на хората, които са в хеликоптера.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР