Министърът на туризма Христо Проданов проведе работна среща с председателя

...
Министърът на туризма Христо Проданов проведе работна среща с председателя
Коментари Харесай

Христо Проданов обсъжда популяризирането на спортния туризъм

Министърът на туризма Христо Проданов организира работна среща с ръководителя на Българската федерация по волейбол Любо Ганев. На срещата участва и Петър Кънев, член на УС на федерацията, осведомят от Министерството на туризма.

Основна тематика на диалог е бил спортният туризъм. По думите на министър Проданов, Министерство на туризма ще постави старания да промотира опциите за подобен вид туризъм у нас. Подобни мероприятия биха дали опция на посетителите по време на пътуването си да се срещнат и с разнообразни естествени и културни забележителности.

По време на диалога Любо Ганев разясни, че в последните години се следи засилен интерес от задгранични посетители към спортните мероприятия в България . Това може да спомогне за развиването на спорта в страната, както и за развиването на туризма.

Христо Проданов и Любо Ганев дискутираха, методите за рекламиране на идни волейболни конгреси. Бяха разисквани и бъдещи хрумвания и начинания.

Припомняме, че при започване на годината футболната легенда Христо Стоичков , след диалог с министъра на туризма, даде единодушието си да бъде едно от лицата на българската туристическа реклама пред света.
 Христо Стоичков кани непознати туристи у нас
Христо Стоичков кани непознати туристи у нас

Футболната легенда се ангажира да бъде едно от лицата на рекламата ни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР