Министърът на труда и социалната политика Иванка Шалапатова ще посети

...
Министърът на труда и социалната политика Иванка Шалапатова ще посети
Коментари Харесай

Министър Шалапатова ще посети засегнатите от наводнения общини Берковица и Етрополе

Министърът на труда и обществената политика Иванка Шалапатова ще посети през днешния ден засегнатите от наводненията общини Берковица и Етрополе, оповестяват от пресцентъра на Министерството на труда и обществената политика.

Около 11:30 ч. тя ще отиде при потърпевши фамилии в Берковица и ще се запознае с вредите, които бедствието е нанесло на парцелите им. По-късно денем министърът ще има среща с кмета Димитринка Каменова , регионалния шеф на Монтана Валери Димитров, представители на локалните териториални структури на Агенцията за обществено подкрепяне и Българския Червен кръст.

Около 13:00 ч. Шалапатова и кметът на Берковица Димитринка Каменова ще дадат брифинг в постройката на Общината, на който ще показват разискваните ограничения в поддръжка на потърпевшите хора, осведомят от МТСП.

След това Иванка Шалапатова  ще посети и община Етрополе , където ще се срещне със наранени семейства и ще има среща с кмета Димитър Димитров и шефовете на районните обществени служби за разискване на съдействието сред институциите на национално и локално равнище за подкрепяне на засегнатите от наводнението фамилии, показват още от министерството.

Днес пред публицисти в Народното събрание министърът на районното развиване и благоустройството Андрей Цеков съобщи, че страната е в подготвеност да помогне и за спешни поправки в границите на обитаемоте места, наранени от наводненията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР